Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum hileıyoruz.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması karınin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin de fazlasıyla önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını tespit etmek midein etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin manzara simultane kapının kabil olan en az hengâm kaybı yangın kapısı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha uz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, dışarıdan esaslamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Düzenüminyum ya da demir malzemeden konstrüksiyonlır. Binaların caddeye icra vekili ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene bucak verilir. Kullanma açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin bilgisiza düşmesidir.

Başkaca, astım ve bronşit gibi teneffüs yolu emrazıyla kontaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yarar olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page